Over Ons

EPS Automotive is een importeur van auto- en truckonderdelen. Sinds de jaren '80 verkoopt het bedrijf haar producten in voornamelijk de Benelux. Onder bezielende leiding van oprichter Aad Blankestijn is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op remmen gebied. Met de intrede van de 2e generatie van dit familiebedrijf, Marcel en Jeroen Blankestijn, is het bedrijf uitgegroeid tot een allround leverancier van automaterialen.

 

Naast het bekende assortiment van remdelen biedt het bedrijf o.a. de volgende onderdelen aan:
Filters, stuurdelen, lagers, schokbrekers, veren, ruitenwisserbladen, verlichtingsdelen, koppelingen, EGR kleppen, distributiedelen, aircodelen, schadedelen, kabels, stuurhuizen, sensoren, carterpannen, pakkingen, smeermiddelen en nog veel meer.

 

EPS Automotive is actief in diverse sectoren, zoals Automotive, Truck en Bus, Industrie en Racing.

 

De klanten van EPS Automotive variëren in specialisme en grootte. Zo levert het bedrijf aan o.a.:
Truckfabrikanten, defensie, automaterialen grossiers, raceteams, merkspecialisten, truckreparatiebedrijven, openbaarvervoersbedrijven en industriespecialisten.

 

Naast het leveren van voornamelijk A-merk producten  ontwikkelt EPS Automotive ook nieuwe remoplossingen voor o.a. de race-industrie. 

 

In 2016 zijn wij gekozen als winnaar van de Brance Award voor Auto- en Truckonderdelen namens het NBSA instituut. Een ontzettende eer voor ons bedrijf om de Nationale Business Succes Award te winnen. Het is voor ons een erkenning van de inzet van ons team en wat wij doen. En dankzij onze klanten hebben wij zover kunnen komen.