Racing

EPS Automotive is toonaangevend in Nederland als het gaat om raceremblokken. Als exclusief distributeur van PAGID raceremblokken bedienen wij de gehele Nederlandse racemarkt. Of de toepassing het circuit, rally of off-road racing is, wij bieden voor iedere toepassing een passende oplossing.

 

Niet voor niets dat de meeste teams met hun problemen bij ons terecht komen. Ook voor de extreme gevallen en ontwikkeling van oplossingen zijn de klanten bij ons aan het juiste adres. EPS Automotive heeft voor diverse truck teams in de Dakar rally speciale remoplossingen ontwikkeld en daarmee de zwaarste rally van de wereld gewonnen.

 

Naast de raceremblokken van PAGID hebben wij ook Alcon in ons assortiment. Hiervan hebben wij o.a. remschijven, remklauwen en koppelingen in ons assortiment.

 

De laatste toevoeging tot ons race assortiment is LAZER lamps. Dit merk is bekend om hun meest vooruitstrevende oplossingen in led verlichting voor race en rally toepassingen. Maar ook in de transportsector worden deze top kwaliteit lampen ingezet.