Truck & Industrie

 

EPS Automotive is de specialist op het gebied van remdelen voor Truck, Trailer en Bus. Bij ons vindt u het breedste assortiment remdelen aan voor alle voertuigen die in de Benelux rijden. Met ruim 300 referenties remtrommels en remschijven voor commerciële voertuigen direct uit voorraad leverbaar hebben wij een ongekend breed aanbod. Aangevuld met het breedste assortiment remvoeringen en schijfremblokken, maakt ons dat de ideale partner voor iedere specialist op het gebied van remmen.

 

Onze remtrommels en remschijven voldoen aan de laatste eisen van de markt en de truck- en trailerfabrikanten. Niet voor niets dat zowel onze leveranciers als EPS Automotive diverse contracten hebben met diverse voertuig- en asfabrikanten over de wereld.

 

Op het gebied van schijfremblokken bieden wij veel verschillende mogelijkheden. Vaak is hier de wens van de klant leidend, maar ook voor advies bent u bij ons op het juiste adres. Merken die wij o.a. aanbieden zijn:
Textar, Don, Ferodo, Jurid en Celect.

 

Naast remdelen bieden wij een ruim scala aan verwante truck en trailer onderdelen. Zo beschikken wij over het complete slijtdelen pakket voor alle remsystemen, remklauwen, naven, remstellers, wiellagersets, markeringsdelen, luchtremdelen van Wabco en nog veel meer.

 

Ook voor de industiële gebruiker hebben wij een interessant aanbod. Ondersteund door onze werkplaats, waar wij indien gewenst maatwerk kunnen leveren, proberen wij altijd een oplossing voor de klant te realiseren.

Zo beleveren wij diverse bedrijven in o.a. de scheepvaart, visserij, kraanbedrijven en liftindustrie.